Home

Elektronsko naročanje

pacienti

Elektronsko naročanje preko naše spletne strani poteka neprekinjeno, s takojšnjo informacijo o sprejemu sporočila, povratno informacijo o rezervaciji termina pa boste prejeli najpozneje naslednji delovni dan.

V čakalni seznam boste uradno uvrščeni šele po predložitvi izvirnika napotnice, o čemer Vas bomo obvestili ob rezervaciji termina.

Originalno napotnico nam dostavite najkasneje v 5 delovnih dneh po rezervaciji termina (uradna potrditev termina).

Osebni podatki
Naročilo

Če nobena izmed zgornjih možnosti ne ustreza ambulanti navedeni na vaši napotnici, lahko ambulanto iz napotnice prepišete v spodnje polje.

Morebitni drugi prednostni kriteriji, ki se upoštevajo pri enaki stopnji nujnosti v skladu z določili 6.člena Pravilnika o najdaljših dopustnih čakalnih dobah za posamezne zdravstvene storitve in o načinu vodenja čakalnih seznamov (npr. dojenje, nosečnost,...)

Pacient se strinja z navedenim načinom naročanja na zdravstvene storitve ter načinom posredovanja in vrsto posredovanih osebnih podatkov.

Morebitna oznaka stopnje nujnosti na napotnici: „nujno“, „hitro“ oziroma„redno“, morebitni drugi prednostni kriteriji, ki se upoštevajo pri enaki stopnji nujnosti v skladu z določili 6.člena Pravilnika o najdaljših dopustnih čakalnih dobah za posamezne zdravstvene storitve in o načinu vodenja čakalnih seznamov (npr. dojenje, nosečnost,...)

Obrazec pošljete s klikom na gumb 'Pošlji'.

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.